O NAMA

MOTOCROSSTEAM

Firma MOTOCROSSTEAM je osnovana početkom 2013. godine, sa ciljem da objedini ponudu kvalitetnih delova i dodatne opreme kako bi obezbedila svojim kupcima sigurniju i udobniju vožnju.

Ono što nas posebno izdvaja je naš servisni centar koji ima decenijsku tradiciju, sa posebno obučenim serviserima i najsavremenijim alatima i uredjajima.

Trudimo se da odgovorimo na sve zahteve musterija i da kroz odabir opreme po povoljnim cenama omogućimo da motociklizam bude svima dostupan.

Takođe važan segment našeg poslovanja je konstantno praćenje potreba na tržištu i upotpunjavanje ponude.

MotoCrossTeam

Zastupa sledeće brendove Mitsuboshi, Bando, EBC brakes, Okyami filters, NGK, Denso, Tourmax, Did, RK, JT sprockets, Ipone, Yamalube, Dunlop, Michelin, Prox, Wosner, MT, Shark … i to su samo neki od mnogih koji se mogu naći u našoj radnji.

POVOLJNA DOSTAVA

U saradnji sa AKS kurirskom službom obezbedili smo povoljne cene isporuke na teritoriji Srbije. Robu takođe šaljemo svim ostalim kurirskim službama.

UŠTEDITE NOVAC

Najpovoljnije cene , ušteda prilikom slanja, bespaltna dostava preko 15.000,00 din, besplatna ugradnja delova kupljenih kod nas u našem servisu

PODRŠKA NAŠIM KUPCIMA

Tu smo da odgovorimo na sva Vaša pitanja vezana za prodaju i ugradnju delova kupljenih kod nas. Možete nas kontaktirati na telefon +381 69 222 09 70

NOVO U SHOPU

 • Čep hladnjaka za kros i enduro (Copy)

  2,480.00 RSD

  Tip: čep hčadnjaka Zemlja porekla: Austrija 1.6 bari

  Nema na zalihama
 • Potkapa pamuk jedan otvor

  500.00 RSD

  Tip: Potkapa Proizvođač: Roleff Poreklo: Nemačka

 • Roleff aktivni ves – pantalone RO300

  2,450.00 RSD

  Tip: Aktivni ves - pantalone Proizvođač: Roleff Poreklo: Nemačka

 • Roleff pojas RO93

  2,300.00 RSD

  Tip: Pojas Proizvođač: Roleff Poreklo: Nemačka

KONTAKTIRAJTE NAS